kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Monday, July 30, 2012

s.i.n.g.L.e


yes...lonely, im miss lonely ~~ begitulah perasaan aku ketika ini...amatlah kesunyian sekali..sejak masok asrama and duduk bilik single ni...haish!! walaupun aku da byse duk asrama dari tingkatan satu, tapi ni first time aku duk bilik sorang2....dan terasa lain macam sekali....yelaah, bukak2 pintu tengok katil ade sebijik, almari sebijik, meja sebijik.....rasa macam duk dalam penjara pulak...ape salah hakuuuuu?? uwaaaa ~~ **bajet innocent sket.....hee hee**




ni lah rupa bilik akuuu**jgn percaya**...pink auww....hahaha...bila duk kat dalam tu terasa macam tuan puteri yang kena kurung oleh perempuan sihir jahat gituu...menunggu putera raja datang patah-patah kan jejari besi tu...eh jeriji besi tuu...dan bawa aku pergi ~~ pacu laju2 kita lari dari realiti ~~ lalalala....oops terlebih suda......

hurm terpaksalah aku byse kan diri....buat sementara waktu neh...yang tak bes nye takde member nk sembang...nak kacau2 orang pun xboleh....aku takot nanti sampai satu tahap kesunyian yang teramat sangat, aku belajar cakap ng anak patung aku..ng laptop aku..ng makanan aku...fuuh, bahaya neh! mintak jaoh laa.....kekerapan online ku mungkin bertambah memandangkan ni la salah satu cara menjimatkan tenaga untuk berhubung dgn rakan2 yg dirindui, selain bil telefon juga dijangka akan menaik secara mendadak bulan ni....huuu ~~

Tapi takpe lah cuba lihat dari sudut positif pula...suasana ni sebenarnya terr-amatlah efektif untuk study tambah2 aku da di tahun akhir pengajian....final exam tak lame je lagi.....sabarlah ice....nak boboks pun bobokss tahun depan je laaah !! huahuaa ~~


12 comments:

Cik Rongoks said...

ika lg suka dok bilik single masa belajar.hihi

missha said...

besnye bilik sorg2..err..tapi takut jugak..hehe

miss ice said...

cik rongoks : btol juge..bleh study dgn tenang...jgn studo ( study + tidoo ) sudaaa ;P

miss ice said...

missha : hahaha..malam2 memang takot sikit..sikit je la..hik...

Duckface said...

ngeh2 . kat mana ni. suke loh dok sowg2. ekekee.takde owg leter soh blaja.hikhik

oranglidi said...

hahaha, xleh blah nye siap berangan jadi tuan puteri smua. telan je la tpaksa duk sensorang tu. hehe. skali skala hidup lone ranger bestgak. hahha

Azee Hana said...

begitusekali imaginasi..haha..saya suke dok sorang2..bebas,,leh buat ape2 y kite suke..hee

Eye_nee said...

berseorg lebih baik ice...kurang kecairan lebih kecerian...berdua byk kerenah..mula2 no hal lah..lama2 byk hal lah pulak...

miss ice said...

duckface : kt kolej la..hehe betol2 suka ati je nk buat ape kan..

miss ice said...

oranglidi : tgh me'neLan' la ni..haha..kdg2 pahit, kdg2 maniss..entah ler bipolar dh aku neh..heee..

miss ice said...

azee hana : imaginasi cemerlang...haha..betol tuu..

miss ice said...

kak eye_nee : bkn berdua lebih baek ke kak? hehe..betol jga tuu..lg2 yg x sebulu..mmg susah ;P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...