kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Saturday, February 19, 2011

eh..aku hidup lagi la


Assalamualaikum..salam sejuk dari ice..


Dekat 6 bulan tak hapdet blog begitu banyak benda dah berubah kat alam blog ni. Macam kena renjatan letrik pun bila pi usha blog2 member2 tadi. semua makin maju nampaknya..hehe..

Dalam masa 6 bulan ni jugak macam2 peristiwa dah berlaku..terutamanya yang berkaitan emosi dan perasaan..dan aku TAK MAHU kenang semua tu. Yang sudah tu sudah laaa..kan..kan..

Aku just mahu jadi lebih positif and lead a lively life..macam dalam lagu Bon Jovi tuu..

~ I just wanna live while im alive....cause it’s my life!! ~ ♪

*aku ni hidop zaman mane? Minat Bon Jovi plak..wawawwa*

Be positive!! even ada yang negatif pown aku TAK MAHU ambik tahu. Aku takot sakit. Aku takot jiwa aku makin parah. Lain pulak jadinya nanti . . . . . . heeee ~

MyEm0.Com


Sepanjang aku menyepi ni takde yang rindu aku ke haa? Huh takde??! Waaaa…sampai hati korang~~~mesti ada yang ingat aku da meninggal kan. Aku baru ingat nak kasik something..tapi untuk orang yang rindu aku AJE la..

Donut ni haaa…

Nah..ambik sorang satu..jangan rebut2 ye..hik2

ni jugak sempena hari lahir blog bucuk ni yang ke...?? SATU! baru setahun aku berblog rupenye..hak2..takde orang nak wish ke?? setahunn..tolak 6 bulan menyepi..so 6 bulan je la pengalaman aku berblogging..aduyai..kena banyak belajar lagi ni..

MyEm0.Com

Sambil makan donut tu meh kite layan lagu pakwe i meh..meh meh..







15 comments:

Belalang Hijau said...

welcome back budak ice!


semoga kali ni x ilang2 dah mcm aritu...

wakakaka

khalidahmacambaguss~O_o said...

sedap donut tu. ye,moga terus lekat utk berblogging.panas blog awk,sebab ais tak ada..;p

Dawia Honeyputri said...

heppi anniversary blog ye :)
saya curik satu donut anda ! hee

jom usha link ni :-

Bercuti, Bersantai Bercanda Di Bukit Merah Laketown Resort. Beshh! "

jedi said...

boleh terus aktif pasnie...heheheh

daisy said...

perrrghhhh...
sib bek aku belum baca yasin utk ngko.hak..hak..

Selipar Putus said...

sOdap nye dOnut-dOnut sekalian.. huk3

pRinCesS... said...

hahaha....

~cik tiram~ said...

yay !

budak ice said...

beLaLang hijau : insyaAllah..tp skrg mmg agk bz sket..exam besaar punye da dkt ni..hehe.doa2 kan ek :)

budak ice said...

khalidah: erk..panass?? sbb kaler oren kut..hik2..ais ade..kt entry lain ;P

budak ice said...

dawia : sopan tol pncuri ni..nk curi pun mintak izin..hik2

budak ice said...

daisy: hahahha..ko la sahabat terbaikkkk punyaa

budak ice said...

selipar putus: boleh mkn ka? hik2

budak ice said...

princess: ketawa lak dy..hehe

budak ice said...

cik tiram : hey2 ! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...