kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Friday, June 18, 2010

katil - katil cambes

Rasa mengantuk pulak pagi2 ni. Sejuuuk sebab hujan. Katil kat sebelah ni da jeling2 manja kat aku..nak ajak aku tido la tu. Cheese! Aku takkan tergoda! Daripada melayan perasaan mengantuk ni ada baiknya kita usha gambar2 besh yang aku gugel tadi..yosh !


MyEm0.Com

Gambar katil ! hahaha..sori beb. Aku sebenarnya tak mampu menepis perasaan kasih dan sayang kepada katil :P


KATIL BURGER - tengok muka mamat tu bahagia je tido atas daging burger dan cheese, sambil memeluk ‘objek merah’ (tomato kot ) dan diselimuti sayur hijau! Timun pun ada! Isk jelez gue..nak tido kat celah2 roti burger tu jugak..! Sure mimpi indah ah. Kalau terjaga tengah malam sebab lapar, tak perlu la bersusah-payah pegi ke dapur..ngee


KATIL CURVE – Nampak macam eksklusif kan. Katil ni bagus untuk orang yang susah nak bangun tidor. Bila ade orang lain kejutkan korang dan tarik kaki korang kat hujung katil tu..pastu korang jatuh gedebik atas lantai..takde la rasa sakit sangat klu dibandingkan jatuh daripada katil2 biasa..haha


KATIL SILING – sangat sesuai untuk orang yang sukakan kekemasan sebab ianya boleh menjimatkan ruang..bagus kan. Ia juga boleh membuatkan orang mati tersepit kat siling..hee..


KATIL TELUR – suka katil ni sebab nampak kukuh dan ada lebih protection. Ala..macam tidur dalam telur la. Hehe. Sila abaikan diorang yang kat dalam tu ea :P


KATIL TAKTAUNAKLETAKNAMAPE - Agak2 korang boleh tak tido static macam ni dari malam sampai esok pagi ? hehe..imposible for me. kena plak yang selalu mengigau..sure lima nam kali gak jatuh kalau guna katil ni. Lagipun tak semua orang tido posisi macam tu kan..


Aisey..bertambah ngantok lak tengok katil2 neh. Haha. Jom ikot ice gulink2 kat belog orang pulak :)


MyEm0.Com

25 comments:

SyidaMislan said...

bila nak dtg gulink2 kat blog akak?T_T

En iLham said...

wah
paling suke katil siling
mane boleh dapat??
hehe
katil telur pun romantik juge
hehe

ice♥ice said...

syidamislan : ice slalu pegi gulink2 kat bLog akak tau..bes..empuk.. :P

en iLham : hehe benaran sih..katil siling tu kt ovc la kot..kt cni xtaw la hee. try tgk link ni http://gizmodo.com/365748/bedup-saves-space-by-storing-your-bed-in-the-ceiling

daisy said...

Katil.....I'm comiiiing...

s h a f i q h a s h i m _____ said...

uish! katil syiling tu sgt jimat ruang :)

The Hetzel said...

tbaekk katil2 nihh

LaNuNsepet said...

ha3.. suke nyer yang burger tu..
tapi tang sejuk lar..

yang last skali tu mau sakit pinggang pas bangun, takkan nak tido diam jar, mst nak golek2,. ha3..

selain bilik tidur yg lawa,.. lanun nak blik air yang luas.. 4 me n my wife :-)

Sky8Men said...

huhuhu..cm bez je katil 2...ske katil siling 2..jimat ruang..ahakz

GeNgKaPaK said...

katil bentuk kapak xde ke?

Farazila said...

wah unik2 semua katil ni.tgh cr katil yg sesuai utk kamar ku...

Call T said...

suka katil silng ngan telur katil tu huhu...
kalau aku ada katil ni,silap2 memang aku takkan bangun nyer haha

syahira ariff said...

hahahahha
comel betol katil burger tu
suka entri gajet cambest nie
heee~
=]

sugar2 kapas strawberry said...

cmnerla nk tdo ngn katil yg last skali tu ye..pelik2

Linglung said...

gua suka katik siling dengan katil telur tu...menarik-narik utk ditiduri

SheY PuLL said...

epul suke katil burger 2...mcm sedap jew...:)

heheh jap g hulk datang makan..:)

✿nenek moden✿ said...

haha..katil last tu lucu..hehe

Lepat Pisang said...

Bestlah katil2 ni..he..he..lepat suka katil burger..he..he..sambil tido sambil makan burger..he..he..

PrincessKawaii said...

nak katil burger tu.. heheh :)

@reltzsensei said...

cam best jek katil telor tu..best klu dpt tdo cm kple dlm tu gak..ngee..

Azizul Luqman said...

katil burger tu best r siot.,
agak2 kalo lapo.,
bedal je katil burger tu...
kehkehkeh... :P

ice♥ice said...

daisy : hehe..trus ase nk gulink2 kn:P

shafiqhashim : btol3 ! ;)

the hetzel : yep! hehe.

lanunsepet : awat? nk gulink2 lam bilik air ka?? haha :P

sky8men : kih2..betol2..

gengkapak : xjumpe lak. hee. ko reka la sdiri..haha

farazila : oOo..ice recomend y curve tu..hee :P

call-T : haaha..ko mmg..pmalas :P

syahira : ngee tenkiew ;)

sugar2 : haha..tu la..mau sakit blakang neh xD

linglung : haha..slmt meniduri :P

sheypull : oit..ne leh makan..ngeh3

nenekmoden : btol2 :P

lepat pisang : try la gigit klu boleh..heee :P

princess kawai : me too..kite share meh :P

reltzsensei : haha..tunggu la lepas kawen..

azizul botak : bleh je..jemput makan.. ;D

aleen adela akoo ^_* said...

tompang komen ye hencek punye blog. ^_^
katil lekat kat siling 2 stailo ar.kat mesia mane nak carik ek?wu3

~ ( LayDee_N ) ~ said...

kah.. kah.. plg best katil siling. silap2 tkepit kat siling. takleh nak imagine..

thyYunx said...

dah follw kmu..tp kmu xde follw sye pun..hek5..
bdw..nce blog..

ice♥ice said...

aleen : ntah la.try tempah kt kedai perabot la..hehe

laydee N : haha..naye jek..

thyyunx : eh ye ke..sory2.hehe..otw ke blog u ^_~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...