kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Wednesday, June 9, 2010

keyword kaler biru


takde coating..takde cathodic protection. otakku yang takde protection ni beransur2 diselaputi karat biarpun beliau bukanlah daripada kalangan unsur ferum. Maklum sajalah cuti. Wakaka. Di saat2 ketandusan idea ni elok benar kiranya kita bermain keyword..macam cik Qiqi :P

Lame gila ah tak bukak nuffnang. Malass..sebab sen naik sLow sangat. Ehehe. Jom usha….



Erk..abang askar 9 hits! Mak aih..ramai yang minat abang askar rupanya ek. Hehe. Sebenarnya apa yang korang cari sal abang askar ni haa? Gtaw aku sebelum otakku pikir yang bukan2. Karat2 oren ni boleh bertukar jadi kaler biru taw. Ngee. Entry ‘aku dan abang askar’ tu cite sal kekaguman aku terhadap disiplin diorang je..tak lebih daripada tu dan tade unsur2 *&^%$#@!* owkey..

MyEm0.Com

no no no..jangan nakal..

Tengok yang seterusnya..

otak kanan guna : hm! byk guna nya. hehe boleh la tengok entry ‘otak kanan otak kiri’ yep.

Si kecik adamaya Armani : adoii macam mana boleh sampai cni? Heran gak pasal aku tade cite pun sal budak ni. cite adamaya tu pun aku tak tengok..haha. pape je la..

Aku dan abang : ni lagi satu..ai..ai..da jadi kaler biru tua ni :P

Akupenglipurlara Viagra : hah Viagra ? Viagra ?

Kesan pagophagia : wah satu spesies dengan aku la ni..suka makan ice. Gimme five ! ^^

Abang askar.blogspot : ad ek ? cam menarik je..jap lagi aku usha..

Assoyfinger67 : siapakah gerangan jari assoy ni..sila tampil ke hadapan..he he

Perbarisan panji2 : ni ade kaitan ngan abang askar tadi..wahha..


Last but not least..

darimyice.blogspot.com : ku rasa ku tahu sape yang cari keyword ni. kau yang memberi rasa..kau yang ilhamkan bahagia..hehe.

MyEm0.Com


Dah2..penat gak main keyword ni..siap bertukar2 kaler lagi karat yang melekat kat otak ni. Haha. Karang mau kikis karat..men bola jom.. *semangat worLd cup* hehe.

17 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

wahhh..byk yg search askar nih.gamakny nk cari jodoh abg askar kot..hihihi

ice♥ice said...

sugar2 kapas strawberry : hehe ye kot cik sugar2..diorg kn tough2 :P

nas said...

huhu...saye nie askar gak....anak askar je...ahahahahhaha.....saye pyer keyword x byk,cuma 5 aje..

nas said...

huhu...saye nie askar gak....anak askar je...ahahahahhaha.....saye pyer keyword x byk,cuma 5 aje..

GeNgKaPaK said...

klo nk cr tough2 baik cr atlit bena badan...haha

CiK QiQi said...

ekeke...dpe nk gk tu abg askar gji brape..ekekek...kalo llus leh ngorat tu..eheheh

daisy said...

terbaek ko..Viagra.Kahhhhhhhhhh!!!

ice♥ice said...

nas : oOowh..hehe.pe keyword y lima tu..nk taw.. :P

gengkapak : uih..y tu body berkilat sgt pulak..takot den..hehe

cik Qiqi : haha..fulus kn penting skg ni :P

ice♥ice said...

daisy : keyword sesat tuh cik daisy..haha

Hasrol Nizam said...

byk nye keyword abg askar tu..hehe

Aujinz said...

cik Ice..saya juga peminat aiskrim..

singgah Nilai..kita makan aiskrim kat Iceroom..
mau??..

hik hik hik...

hans said...

key words nuff tu merepek2
haha

Call T said...

haha viagra pun ada LOL..
aku pun lama tak check..
bz lagi nih huhu

ice♥ice said...

seroL : tu la psl..entah ape la diorg cari :P

aujinz : hehe jauhnye mau mkn aiskrim..ambik lam peti ais sudah ;)

hans : memang..haha.byk plak y mngena.

caLL-T : tkejut gk ak tgk mula2..haha..ntah2 ko y type keyword tu kot ? kikikii :P

Call T said...

erm..mungkin gak r haha

Penulis Seni said...

byk perkataan askar kt blog ice ni kot...

ice♥ice said...

call-T : haha..ngokngek tol

penulis seni : maybe..hehe ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...