kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Monday, July 5, 2010

condom restaurant pun ada?

Jom kita terjah restoran2 cambes di dunia..he he he..

MyEm0.Com
.......................................
Underwater Restaurant in Maldives.

Merupakan restoran bawah laut pertama di dunia dan diperkenalkan pada april 2007. Sambil makan kita boleh tengok ikan berenang2 kat atas..tersenyum mesra melambai2 tangan dia..eh sirip. oh indahnya. Punye la eksklusif restoran ni, boleh muat 14 orang je..huh..


Dinner In The Sky in Belgium

Kalau yang gayat tu tak payah mimpi la nak makan kat restoran macam ni. Silap haribulan terkeluar pulak isi perut kat atas tu. Hehe. Restoran ni terletak 50 meter di udara dan satu meja hidangan tu untuk 22 orang termasuk 3 staff members iaitu chef, waiter dengan entertainer. Yang penting jangan lupa pakai seat belt!


Ice Restaurant in Dubai Yang ni ice paling suke!

Restoran ni bernama Chillout..macam lagu Complicated avril lavigne lak. ‘chill out,watcha yelling for..lalala’. hehe. Apa yang spesel nye perhiasan, perabut dan gelas cawan kat restoran ni semuanya dibuat daripada ice..maka xhairan lah kalau suhunya hanya -5 darjah celcius. Ngee..sejuuukkk ~~


Toilet Restaurant in Taiwan

Erk..macam mana la boleh terfikir nak jadikan toilet sebagai tempat makan? Wekk. imagine la makan sambil duduk atas mangkuk tandas. Wekk. Makanan pulak dalam mangkuk tandas jugak. Wekk. nasib baik makanannya tak bertemakan tandas jugak! Wekkk!!


Condom Restaurant in Thailand

Awat waiter dia pakai macam tu? Haha. Lawak tol. name restoran ni adalah Cabbages & Condoms. Kat dinding2 restoran ni ada kondom..manakala karpetnye pun di’print gambar kondom. Tema kondom la katakan..haha :P


Hospital Restaurant in Latvia

Restoran ni bernama Hospitalis terletak di Riga, Latvia. Customer akan dilayan baik seperti pesakit manakala waitress2 nye pulak pakai uniform nurse. Ces nurse pun pakai stetoskop ka?..hehe. Sure selesa lah ala macam duk kat spital la. Tapi yang tak tahannya makanannye tu..siap ada syringe dalam pinggan! Pe kes?? isk geli geleman den nak makan makanan terlebih steril ni..
..........................................................
MyEm0.Com

So mane satu pilihan korang ? he he he.

24 comments:

sue PINK said...

ee..paling suka makan kat bawah laut tu la ..huhuh

baby_busyuk said...

sumer tak best..kat mesia gak best!

ice♥ice said...

sue pink : menarekk kn ;)

baby bushuk : haha..ye kot..tlampau abnormal pn xbes gk :P

Spek PinK said...

hehe..kat atas langit tuh mcm mana mau mkn? adehh..kecut perut tuhh!
emm... tp mcm besh gak kalo leh try mkn kt tmpt tggi2 neh kann~ heeeee..:D

ice♥ice said...

spek pink : haha..teringin gak..tp takowt! ngee :P

sugar2 kapas strawberry said...

eee..xlalu kot nk mkn kat dlm restaurant tandas ngn hospital tuh

Qiey said...

adesssttt...best en3..tp dunia nak sjuk dahh sal 2 jd mcm 2 wakakkaka

:p

NoTTyBOOyzColl

Eye_nee said...

Restoran tandas tu yg paling tak leh tahan tu..ada jugak org dtg makan ye...mcm2 org ni..lain org lain pikirannyer....

ice♥ice said...

cik sugar2 : hehe tau takpe :P

Qiey : boleh jd..haha

kak eye_nee : btol2..rasenye sbb restoran tu murah kot :P

Aujinz said...

adoii..

takpe laaa..
prefer restoran biasa kot tak pon..

maple jer..

cEro said...

aku minat yg restoran hospital tu...
sbb nurse2 dia mesti hot hot kan??
hehehe

wunny said...

wow!best nyee..menarik2.. :))

Hasrol Nizam said...

yg dinner sky in belgium tu best..tp sekali angin kuat, terbang suma org..haha

ice♥ice said...

wunny : yep..hehe.

seroL : hahah..kelakar la..dia patot sediakan pyung terjun jgk sbg lgkah bhati2 :P

Dakwat Basah! said...

gua prefer gerai kueh teow tepi jalan lagi. klu lu org duduk sg besi,dtglah dpn apartment desa tasik.mesti x nyesal pny.buka dlm jam 9 mlm.btul2 dpn trafic light.sape nyesal gua snggup gnti duit dia.

Botak said...

jadah pelah nk mkn camni..
kehkehkehkeh...
cam menyusahkn je...
:P

entri baru: GERMANY VS SPAIN

ILYAH said...

bwh laut and dalam ice paling best coz kite takut tempat tinggi...yg lain tu agak menjengkelkan...heheheh

fadhlina said...

restoran yang tema toilet tuh rasanya ada jugak kat malaysia nih..tapi tak hengat la kat mana..menu dia pon boley tahan :p

ice♥ice said...

dakwatbasah : wow..pomot abes neh..nati ice datang sungai besi lu blanje eh..heheh :P

botak : untk org2 y suke bnde unik..hee..

iLyah : kah3..btol2 :P

fadhlina : owh ye ke. haha xsangka lak..klu da ingt nti, bgitaw ice tauu..hihi..

ApekxHensem™ said...

suma best2,,,nti apek mau p..tp sure xhalal kn..;( thx info

ice♥ice said...

apexhensem : haah la kan..kbykn rstoran kt overc ni bknnye halal..hee

pRinCesS... said...

hahahaha..yg restoren hspital paling xtahan...lawok2..=D

ASaDa RyutaRo said...

yang first tu je best.. yg laen tu cam tak larat je nk melayan.. hahaha

ice♥ice said...

princes : hehe..geli kn..

asada : haha..y pelik2 sgt tuh jgn dilayan.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...