kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Sunday, May 2, 2010

[1.ukhwah award] [2.always visit-award] [3.gorgeous blogger award]



mornim ~ ! ngee...senyummm ◕ ‿ ◕ ~~


senyum sorang2 pun takpe. hehe. tak rugi pun sebab senyum ni elok untuk kesihatan. ada cikgu aku cakap kita gunakan lebih banyak otot ketika masam berbanding ketika senyum. haa patot la orang tua2 cakap kalau marah cepat tua kan..hehe..tapi tak taw la pulak berapa bilangan otot2 tu. antara nama2 otot kat muka : orbicularis oris ( ada kat sekeliling mulut ), buccinator muscle, zygomaticus muscle..er..er..lagi2..aku tak ingat dah..haha.da setahun kot tinggal anatomy ni :P


MyEm0.Com

huup! huupp!


pagi ni aku takmau cry2 macam semalam dah. takot cepat tua. hehe. thanx sangat2 kepada rakan2 blogger ice coz bagi moral support semalam. i cayang u lebih la..hehe. lagipun memang da takde harapan da nak jumpa barang tu balik. dia pun tak marah..dia cakap tak kisah pun barang tu hilang, boleh beli yang lain..asalkan jangan aku yang hilang daripada dia..hehe sweett..ice melting sudaa :P


dah2..stop makan ikan kerapu. hehe. aku nak tunaikan janji aku semalam..tempek2 awards time ~ !

...........................................


1st : UKHWAH AWARD from Princess Fateen Rafhan Nadia




the most special one..my first award! award ni dari cik fateen..katanya sebagai simbol persahabatan kami di alam maya. hee alam realiti pun kitorang member gak..so dia taw la aku ni kurus macam mana kan..haha. simpan rahsia aku yer princess ! kawan aku ni terer main mafia wars..ish bukan setakat mafia wars la, sume game kat facebook tu memang dia la yg leading. hehe. boleh la add la dia kat facebook..pastu buat pakatan kerjasama ramai2. kih3. blog dia pun menarik gak..biasalah kaki online hehe. jemput2 pisang ke blog dia yup! ( oit fateen, aku baru perasan url blog ko pepijat kaku..ingatkan pepijat aku :P )

window snip bLog princess




2nd : ALWAYS VISIT - AWARD from Ana Mardhiah




wah..tak rugi aku jalan2 cari pasal kat blog2 orang. haha. cik ana mardhiah bagi award ni kat 6 orang yang selalu ziarah blog dia..tak sangka lak aku masok list. kih3. nway, thanx cik ana mardhiah! sila la menjenguk2 blog cik ana mardhiah ni..ada tweety kuning jadi penyambut tetamu..cute lah. dalam award ni pun ada gambar tweety..cik ana mardhiah suka tweety eh ? hehe ;)

window snip bLog ana mardhiah





3rd : GORGEOUS BLOGGER AWARD from Yashapinky



am i gorgeous ?? ye kot..haha perasan tol! cik yaty yang baik hati bagi award ni kepada member2 y selalu komen2 kat blog dia and minat kaler pink..termasuk lah ice. hihi. i loike !! tengok la, award tu pun kaler pink. cik yashapinky ni memang fanatik kaler pink..nak ambik gambar masa main bowling pun , kena pegang bola kaler pink dulu, baru boleh snap. kih3. sila la melawat blog yashapinky..ada benda menarik kat situ..terutamanya untuk pinky2 sekalian..hehe..sila2.

window snip bLog yashapinky



................................................


selesai menempek. hehe. mekaceh banyak2 sudi bagi ice awards2 comeyl ni. really appreciate it taw! hihi. yang gorgeous blog award tu patot nye kena pass kat orang..so member2 ice yang rasa dia gorgeous and minat kaler pink, sila la ambik owkey. jangan malu2 :P

rasanya cukup setakat ni dulu kot...ice nak pegi makan ice..nyum!


MyEm0.Com


6 comments:

pRinCesS... said...

makan ice je koje nye..hik3..la, mu baru prase ko, ak nya url cmtu,huu~papepun, ambo buke la tera bona maen gem nih, klik2 aja..okeh,rahasia itu hanya kau dan ak yg tahu..kih3..adioss

Hasrol Nizam said...

wah, byk no award dapat..bak la satu..hehe

ada sedih2 ke semalam? tak perasan lak.sebb tak blogwalk pun sgt. senyum sok mo.. =)

ice♥ice said...

princess : hehe..aku baru perasan la. okey2..fwenz foreve ;)

hasrol nizam : hehe tenkiew..senyum sokmo dh ni.ngee :D ..ambik la award gorgeous tu. ko kan gorgeous.. :P

GeNgKaPaK said...

award ni tuk org yg dh bg award kt kte ek..patut la aku cr link blog aku xde..haha

Nur Hayaty said...

ice : hurm ntahlah nak kata fanatik pink tu tak la..tapi kalo dpt ngk warna pink terus suka sgt2...hehehe
anyway TQ sudi terima award yang tak seberapa ini..hehe..hrp2 dpt diberi pada teman yang lain juga..=]

ice♥ice said...

gengkapak : apo la ko ni.haha.

yaty : hehe..ice patot thanx yaty coz sudi bagi kt ice..bangga tw :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...