kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Saturday, May 1, 2010

emosi tak stabil



ingat nak tempek award and jawab tag pagi ni, but something has happenned to me juz now.


aku dalam mood sedih + cry2 + emosi x stabil :'(


hilang mood nak pegi jalan2 kat blog orang. nk tulis entry pun lama gila...tulis2 padam. tulis padam. isk3. macam mana aku nak promote blog orang..so aku batalkan niat nak tempek award and jawab tag tu. mintak maaf sangat2 kepada :
soriiii sangat taw..nati da stabil sikit aku wat ea..sekarang ni x boleh..minta maaf :( :( :(


..........................................


actually, aku da hilangkan something yang orang kasi..

MyEm0.Com

benda tu so meaningful to us..but im careless !!!

ahhhh...sedih laaahh ~~

macam mana nak gitaw dia ni..isk2..korang pun mesti marah kan kalau orang hilangkan benda yang korang kasi..huwaaaa ~ ! aku tak sengaja T_T


.........................................


orang nak bagitaw benda penting ni, dia tengah sedap tido. cepat la bangunnnnn!!!! mentang2 la hari ni cuti..isk.da tak larat nanges niii..


MyEm0.Com

14 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

try ice cari ...
cuba igt kat mana tmpt last ice letak bnda tu ;)

'AQILAH said...

terselit kat mane2 tak..

NU.YA.RA said...

a'a kan...
mesti ade punye...
Ni msti kes xingat mane ltk....

ice♥ice said...

sugar2 kapas strawberi : bende tu last ade kat tangan ice..huk3

aqilah : haah..tp xtercapai tgn ku ;(

nuyara : bende tu da xde.. T_T

belalang hijau said...

try cari kat bawah tanah...
jatuh situ kot...
kan smlm lepak kat situ?
hee...

Nur Hayaty said...

ice jangan la nangis...SETIAP YANG TERJADI PASTI ADA HIKMAHNYA....sabar k....ayat utk barang hilan 'RABBIYASIR WALATU'ASIR"...bc ngan yakin Allah akan tunjukkan...mudah2an jumpa k...

Eye_nee said...

Halamak..kes berat + sadis ni..tp bende dah nak hilang nak buat cam ner kan..terus trang jln terbaik..jgn tipu nnt bila kebenaran diketahui...hati ada sakit beb....

ice♥ice said...

belalang hijau : haha..xde2..kat bawah tanah tu ice jumpe belalang je 2 ekor..

nur hayaty : yup2..rasa tenang skit bile yashapinky cakap macam tu..thanx tw ;)

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

sophie said...

Ice cari laa dulu elok2.. Kalaw x ice explain betul2.Mungkin mula2 dia marah,tapi mesti dia paham. Sophie nie lagi selalu hilang brg. Cuai taw!

GeNgKaPaK said...

cmne nk kasi emosi stabil?

ice♥ice said...

eye_nee : yep..da bterus-terang.dia mcm okey je..dlm hati xtaw la..takot orang terasa

bujang susah : thanx sudi foLo balik ice! ;)

sOphie : ehehe..len kali kite xmau cuai2 dh :P

gengkapak : err..tapak die kena lebar..pastu rendahkan pusat graviti..hee :)

pRinCesS... said...

ice!KAMU TELAH DI TAG!!!hihi..

follow dis link:

http://pepijatkaku.blogspot.com/2010/05/jawab-tag.html

ice♥ice said...

princess : oOps kena! hahah..thanx fateen bg aku hOmework :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...