kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Sunday, May 9, 2010

[3.tag mbOo from miss xyz, yashapinky, yati ]


alhamdulillah..da rasa sihat sikit sekarang. dua tiga hari lepas ice rasa panas2 badan..tak larat nak bangun. sakit kepala. sakit tekak. telinga pun sakit ( hurm..ape kaitan tekak ngan telinga ek? kenapa bile sakit tekak, telinga pun rasa sakit ? ). semua keje tak larat nak buat..aku tido je sepanjang hari atas katil..memang tak study langsung. hee..yang ni sebab bercampur dengan malas :P


tak taw la macam mana boleh demam..sebab aku jarang kena demam. biasalah antibodi kuat. har3. ntah2 sebab aku riak kot..kononnya badanku ni selalu sihat cergass.hihi. sekali kena..naah..memang teruk rasanya..huk3. bimbang jugak kalau2 demam ni gara2 gelombang kedua H1N1. errk..mintak jaoh!


MyEm0.Com


sekarang ice mau selesaikan hutang tag..da berkurun diorang bagi tapi aku baru nak buat. huk3. sorii :P berkurun yang lalu..aku dapat sekor lembu hitam dari 3 orang member. erm sape tuan sebenar lembu kat bawah ni haah..

.................................................




syarat-syarat menjawab TAG:

1. thank & link the person that give you the cow

2. bagi balik wasiat ni kat 7 BLOGGERS yang PALING AKTIF
- takmau ( 7x )..hehe. biar aku jaga lembu ni.

3. bagitau diaorang yang diaorang dapat TAG
- syhhh..

4. bagitau 3 perkara yang SELALU anda buat masa TENGOK TV
- kunyah2 something..keropok ke..remote tv ke..
- baca paper..
- duk diam2 aje..

5. bagitau 3 makanan PELIK yang pernah anda makan
- belalang goreng ?? ngeh3.
- mentadak.
- spesies2 belalang dan mentadak.

6. bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
- lebih kurang 300 kot.

7. feveret soalan ni... macam mana korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe
- bukan fevret soalan aku..malas nak jawab. kui3

.....................................................

MyEm0.Com

yahOo..selesai suda tag lembu ni. untuk tag2 yang lain..

>> tag contest senyum from cik malyna , cik nu.ya.ra , cik iQa chumeL
- senyuman korang memang cantek lah..ice rasa tak mampu nak bertanding. so ice surrender awal2 la yer. hehe. minta maaf..

>> tag serba lapan from cik iQa chumeL , cik yaty
- ice da buat tag ni ( from mr belalang )..jadi da x payah buat la eyk. =)

MyEm0.Com

pape pun..thanx sudi mengetag ice..tu tanda nya korang ingat kat ice la kann..hehe. tenkiew frenz.
(^_~)

4 comments:

belalang hijau said...

kenapa? why?
kenapa belalang yg x de kaitan pun jd makanan kamu???

TIDAK!!!

ice♥ice said...

belalang hijau : har3!! ( ice tengah gelak keji )

SheY PuLL said...

eh ok x nie..
dah sihatv ke blm?
jgn lupe mkn ubat k

ice♥ice said...

shey pull : yup2.skg ni da owkey sikit kot.hehe.thanx for care :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...