kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Thursday, April 8, 2010

aku dan abang askar


semalam hari terakhir perjumpaan wataniah.macam biasalah kena kawad.tapi kali ni special sebab ade lima enam orang drpd kami dipilih jadi komander kat depan. nasib baek aku xkena! kikikii..kalu tak memang kena gelak je.mcm teeettttt.hahah.identiti dirahsiakan.sape suh buat lawak kat depan. dah tu reka bahasa hukuman sendirik plak.

" darriii kiriikk...cepaat.jaLannn! " dia buat2 suara macam katak baru lepas karok 40 lagu.berani.hek.tahan geLak.

" barissss..akan hormatt ke hadapann.selaku menerima gaajiiiiiiii..??~!@#$%^&* " hotak hang


MyEm0.Com


ahahhaha..adOi..tergolek ke beLakang.

baru taw betapa susah nya kena bagi hukuman kat depan.aku respek la orang yang terer hal2 ni.owh abang askar..haha.tak taw la kenapa aku suka sangat usha mereka2 yang pakai baju kaler hijau ni.dah la body tough.bley nampak urat2 besi kat tangan lak tu.

MyEm0.Com

hak3.gatai! garu2 cepat.

xde la.sebenar nya aku sangat39 mengagumi disiplin diorang.semangat.gaya, mutu, keunggulan.ngeh3.

aku penah join perarakan panji2.eh..bukan join.menyaksikan je.hehe.ternganga mulut gue tengok mereka2 masa perbarisan.kagum wuu.berapa lama diorang berlatih eyk.semua pergerakan serentak.sama.tapi yang paling penting mereka semua kachaak2.ngee..tipu je.boleh tahan la :P



1 january 2010



mereka2 di bidang ketenteraan..kamu dapat tabik spring lebih had kenyal larh from kepten ice..hihihiii ~ :D


12 comments:

Sharinginfoz said...

ok juga kawad kan.. seronok......

Melabur Dalam Emas

Main Farmville???

nizaa said...

dorang kawad perfect. kita kawad hancuss...hahahaha

ice♥ice said...
This comment has been removed by the author.
ice♥ice said...

sharinginfoz : sronok2..tp xleh lame2 sgt..penat :P

niza : haha..mmg hancuss..kita kawad bunyi berterabur

darth one said...

huhu
remind me back of those time..
lame xberkawad, mengajar kawad dan memberi hukuman... hahhahhaha

ice♥ice said...

darth one : waah..mengajar kawad eyk.ak hormat lah.hee.

s h a f i q h a s h i m _____ said...

cei cei cei. gatai ehh..heheh

ice♥ice said...

haha..maen2 jep :P

darth one said...

mengajar sket2 jek...
ntok kesatria negara..
xde lah smpai tahap wataniah..
hahhahahaha

solehah zahrah binti amiruddin said...

weh..askar mmg MACHO! cair bile tengok dieorang..sronok kalo wat bf.wuhuuu.haha. ;PPP

SheY PuLL said...

wah yer ke....kawad apew 2?

ice♥ice said...

darth one : nati ajar ice yer.hehe.

solehah : haha..ape y sronok?? :P

shey pull : kawad byse2 ajer hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...