kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Tuesday, April 6, 2010

maggi.nasi goreng ayam.teh ais.


sape tak suka makan maggi.makanan ruji dikala ekonomi tergugat tu.hehe.lagi sedap kalu makan ngan telur separuh masak.nyum ~ !

aiyk?

emon junior! kamu pun nak makan maggi?


my emon junior n maggi.


comel tak? hehe.sedap kan maggi.sape stuju, kLik sini

rajen pLak aku berkempen kan..hihi.saja je nak try.dah la tu.perut da lapar.siap kuar lagu bunkface ni


menu malam ni : nasi goreng ayam.teh ais.

fevret kot.kalau makan kat luar, mesti ter-order nasi goreng ayam ngan teh ais.macam takde makanan lain je dalam dunia ni.nak buat macam mana, dah suka.hee.

tadi pun aku kirim 2 benda ni kat member.kirim je..sebab malas nak ikot diorang kuar.takpe, dia baik.tapi takleh amalkan selalu.aku taw perasaan kegeraman tahap nak penyek2 orang y reti kirim makanan je n malas bergerak.nak kata cacat, tak.alasan : buang masa tunggu makanan kat kedai, nak study kat bilik. oOowh..kau buang masa aku takpe.


hee.nape aku ni.aku bukan dalam mood geram lah! tak kesah sangat pun sebenarnya.hoho.im hepi lar..makanan da sampai. thanx miz purpLe ^_~

emon junior, jom mamam same2..ko makan maggi, aku makan nasik.adil kan.hee :P




9 comments:

nizaa said...

aku pun suka jugak maggi...(bila poket tinggai serdak) hehe...

join la contest ni...
Maggi Mee Video Contest

My Second Nuffnang Cheque!

hans said...

baik ko join contest maggi macam komen dkt atas nih

Akif said...

maggie terbaek! haha. waa. rindu plk makanan msia. huhu. nasi goreng ayam. teh ais. nyam2.

ice♥ice said...

nizaa : mkn megi pn da kire bagus..drpd x mkn pape.hehe ~

hans : wt video? xmo la.nt tbongkar la teknik spesel gue masak megi..hiihi. ko join ke?

akif : haha.bez2. x bwk bekaLan megi ke sana ke?

YobSumo said...

saya tak suka makan meggi nnt botak. tapi saya suka kunyah ice ;P

Hasrol Nizam said...

lapar2..hehe..
thanks coz drop by my blog k..

s h a f i q h a s h i m _____ said...

sy tak suka makan maggie, tapi kalau boleh, sy nak jgk klik link kat atas, :)

ice♥ice said...

yobsumO : wah..jangan kunyah saye( ice)..heee..

seroL : weLkem..sy mmg suke bjLn2 kt bLog org.he3 :)

ice♥ice said...

shafiq : boleh aje.kLik support campaign yer..hehe. i found u at YS.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...