kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Monday, April 26, 2010

menangis dapat surat cinta



balik je dari kelas tadi, aku terus mengadap my issey kesayangan ku. main bola sepak dengan dia.sekali sepak, goaL! kaLi kedua, goal lagik..yahuuu ~ ! mood hepi. cuaca petang ni pulak redup2 aje, baru lepas hujan. sejuk. suhu tinggi sikit dari ice. hehe. bersama bantal empuk, selimut membaluti tubuh..aku bermesra dengan issey..dalam kebahagiaan tu, aku teringat orang tua2 cakap kalau gembira sangat nanti lepas tu akan nanges.

betol ke ?


MyEm0.Com


tiba2 ada seseorang mengetuk pintu bilikku.member aku masuk dan hulur sepucuk surat bersampul coklat. surat cinta katanya. lepas dia blah, aku bukak surat tu..privacy kot. aku baca perlahan2 surat dari dia. dia ni memang femes dalam kalangan student, hensem boleh tahan la tapi tak cam sangat muka dia. hari tu dia minta jumpa dia, tapi aku tak pegi..takmau la. nah..hambek..dia bagi surat pulak..dia minta aku balas surat cinta dia..tapi tak taw nak tulis ape. rasa nak nanges, menyesal pun ada..

so untuk memecah kebuntuan ni, aku minta pendapat member2 ku di alam maya..kt Youthsay tu.




ngeee..ok2..aku ngaku la. surat cinta tu actually daripada timbalan dekan T_T


MyEm0.Com


jom tengok jawapan mereka2..
( kat bahagian komen tu baca dari bawah ke atas )

















ngehehe..macam2 la diorang kt Youthsay ni kan. jawapan2 bole tahan bernas tapi boleh pakai ke? hahah..sori2 jangan mare.gurau2 aje beb :P

sooo..moral of the story, kidz..dont ever ponteng2 kelas ye.keberkatan ilmu tu penting, jangan sampai cikgu marah kat kita..aku pun berazam tak mau ponteng kelas da next sem. insyaAllah.


...........................


boleh ke ? haha..masih ragu2 dengan diri sendiri :P

MyEm0.Com

13 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

hahahaha..
sy xg sbb hjb..
mls..
tu jela ;)

Lepat Pisang said...

He..he..he..
tulah jangan ponteng kelas..
tapi sekali sekala ponteng,apasalahnye..he..ehe..

Eye_nee said...

Apa kata ko ckp ko hayal baca pantun kak blog akk...hihi..

Terus Terang Jer Ko Kan Ice Ice baby...hihi...

Call T said...

muke aku pon ado...hoho

Hasrol Nizam said...

tak pernah lak dapat surat dari dekan sebb tak dtg kelas..gile ar..

GeNgKaPaK said...

kna study bab ponteng ngn lebih mndalam lg ni..haha

ice♥ice said...

sugar2 kapas strawberi : tu la punca sbnr nye..maLass :P

lepat pisang : hehe..btol2..


eye_nee : lps ni xpasal2 kak eye_nee dpt surat cinta gak..heheh ~

caLL-T : yela..nk tlg meng-femes-kn ko ni.hehe.

hasrol nizam : mmg da hmpr giLa da ni..haha~

gengkapak : hah xde pekdah nye..baik ko stdy kt keLas..hee :P

Call T said...

takyah r...aku nih memang dh femes dh(prasan r luu brader) :D

mohanis said...

PMS! Haha.. Escape answer fav. Cnfirm bleh lepas puny.. Tp kena jarakkan tempoh alasan. Kalau tiap kali ponteng pun alasan PMS kantoi la hehehe~ :D

ice♥ice said...

caLL-T : taw xpe brader..hahah

mohanis : haha..betol2..nk mnipu pn kena la pandai tol x..hehe :P

Hazzy Ishak said...

ini utk alasan lewat
maaf laluan rumah banyak bonggol

pRinCesS... said...

youthsay ni cmne benarnya?huu..cm besh je

ice♥ice said...

hazzy : hehe..cian bonggol..dipersalahkan :P

princess : bes2..YS ni tmpt tukar2 pdpt, jwb n tanya pape je soalan..

n lg bes sbb stiap soalan n jwpn tu ade point.leh kumpul untuk bid hadiah mcm ipod n len2.

bile jwb survey lak leh dpt duit..ade member y da dpt lebih rm100..kira nya YS ni leh jana pdptn gak r..kih2..

berminat ke?? sila la register..guna link kt ats ye..hee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...