kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Tuesday, April 27, 2010

PINKY GIVEAWAY : attention to pinky2 =)



special untuk pinky2 sekalian..



lihat lah sinar2 bergemerlapan dalam banner kat atas ni..dengan renungan mata yashapinky yang tajam..macam mane la aku tak tergoda. hahah. lalu aku pun join la giveaway ni. he3.hadiah nye memang menarik..semua barang2 comel kaler pink. teringin jugak. ngee :D

MyEm0.Com


pinky2 yang berminat, jemput la berkunjung ke blog yashapinky yer.

laki pun boleh..err ade tak laki minat pink ?? hah jangan segan silu wahai pinky boy..ngaku je r..hehe. aku minat pink ni pun sebab seorang lelaki taw..yang suka hello kitty..kartun kaler pink tu..haha..sweet ~ xleh cite lebih2 takot kena marah plak dgn si dia :P


MyEm0.Com


ni pulak nombor bertuah ice..




harap2 betol2 bertuah lah. hehe. ni first time ice join giveaway. agak neves lah! contest belom pernah join lagi. hoho maklum lah orang baru setaun jagung berblogging..setaun pun tak sampai.huk3. harap yashapinky dan rakan2 yg da byk experience sebagai blogger ni bagi tunjuk ajar kat ice ea..hee..aku belom matured lagi dalam dunia maya ni......

.......name pun ice ice baby. kikikiii..

MyEm0.Com

6 comments:

SheY PuLL said...

ice2..:) cejuk2..:)

Eye_nee said...

Pinky Giveaway best jer bunyinya..tp tuk akk dah overage la nak berpinky2 ni...akk... Funky Give&Runaway...hahahaha...anyway gud luck...

ice♥ice said...

shey pull : yep..cOoLL ;P

eye_nee : hee..thanx kak eye_nee.bab runawayy tu y bez..haha.

jedi said...

wah byk yang buat contest skang nie...

daisy said...

yeah
pinky winky**

ice♥ice said...

jedi : join2 :P

daisy : yeah baby..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...