kalo rajen kLik lah :P

geng2 ice ! let us be a better person :)

Friday, August 6, 2010

oh my messy sunday


hari ahad ( 8 Ogos '10 )

my list-to-do :

1. roleplay mengenai HIV counseling.

kenapa la aku tak tarik diri hari tu sobsob. biasanya aku duduk tengok orang present kat depan je. jadi tukang gelak. sekarang ni aku plak yang kena. mampukah aku buat depan 200++ penonton tu? wargh depress tetibe. kena practise lagi ni!

2. pbL 1 dengan dr *****

''sape kawan 'budak ice' ni?" menggigil2 kawan aku angkat tangan.
"pesan kat dia, suh jumpe saya. dia ingat dia pandai sangat tak datang sesi ni" dr tu ckp. kawan aku sampaikan pesan. aku ingat sesi tu batal sebab dr yang spatotnya handle grup aku takde. tak sangka pulak dia yg ganti. huh. setahun benda tu berlalu. aku tak pergi jumpe dia. tak sangka pulak ahad ni kami bakal bertemu empat mata. hahaha. mati aku!

3. jumpa PA

kena jumpa my personal assistant la..nk discuss dengan dia pasal holiday ni..emm i nak pegi melancong ke mana yerrrr..hahaha poyo jerk! sebenarnya PA tu stands for penasihat akademik. mesti dia nak tanya aku nape result exam aku teruk! aku pun tak tahu kenapa padahal aku rasa boleh jawab aje. hurm nak jawab ape? takkan nak senyum je. hoho.

.......................................

demikianla perkara2 penting yang BAKAL berlaku ahad ni. sumenye buat gua sesak napas je. debaran nye mengalahkan debaran malam pertama ( macam la pernah buat haha ). nak je gua lari tapi tak boleh. sebab gua kena fight! bukan flight! isk..sape2 yang membaca ni doa2 kan la gua smoga selamat ahad ni.



aku mau Messy Sundae ni! xmau la sunday yang messy..sob sob.


MyEm0.Com

4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

dlu sy pnh masuk pidato dan berckp dpn 200++ kot..

malu la jgk..but eye contacts kena ad..sy tgk kiri kanan..then sy pandang je cikgu sy..wakakakakaka..

malu kot

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

rileks moga ice tenang selalu =)

Farazila said...

fighting

ice♥ice said...

sugar2 : hehe mesti malu dh sume org duk tgk kite..hehe..cik sugar2 masok pidato mase umor bape? mane la thu kot2 penah jumpe sbb dulu sy pun masok pidato gak..cik sugar2 pun kt klntan gak kn..hehe :P

missxyz : mekaceh missxyz :)

farazila : tenkiew! ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...